Iskustvo me je naučilo da je najvažnije naći nešto što ti radi a ne da se vodiš tuđim mišljenjima koja često nemaju veze sa tvojim potrebama i željama. Zato i ne volim kad mi neko nameće svoje viđenje stvari nego volim sam da istražim i da dođem do zaključka koji je meni logičan i prihvatljiv. Tako sam i ovaj put uradio i moram reći da sam bio prijatno iznenađen jer sam očekivao mnogo manje nego što sam na kraju dobio i to me je stvarno obradovalo. Ono što me je posebno oduševilo je što postoji onaj mrbit bih sistem koji ti omogućava da imaš pregled nad svime što je meni ranije bilo nezamislivo na takvim mjestima. To mi je dalo neku sigurnost da znam šta se dešava u svakom momentu i da ne moram da se oslanjam na sreću i pogađanje kao što sam to radio ranije. Ako ti je stalo do toga da budeš organizovan i da tačno znaš gdje stojiš u svakom trenutku onda ti ovo toplo preporučujem bez ikakvog dvoumljenja. Naravno nije za svakoga jer svako ima svoje preference i svoje navike ali ako ti treba red i struktura onda mislim da je ovo prava stvar za tebe. Probaj pa mi javi kako je prošlo jer me iskreno zanima tvoje mišljenje pošto vidim da si sličan meni u načinu razmišljanja i pristupu stvarima. Mislim da bismo se lako složili oko toga šta je bitno a šta nije i šta treba cijeniti kod ovakvih stvari a šta zaobići u širokom luku.