Ознаки зносу вентилятора у пташнику

May 9, 2026 - 6:21 AM

https://megagrass.com/community/question-and-answer/forums/4133/topics/3371206 COPY
  • Питання до досвідчених фермерів. Як ви визначаєте, що вентиляція в залі починає «здавати»? На моєму об’єкті вентилятори стали працювати якось нерівномірно, з’явилося тремтіння на корпусі. Чи це вже фінал для техніки, чи можна якось врятувати ситуацію дрібним ремонтом?

0
  • Тремтіння — це перша ознака того, що порушена центровка лопатей через налипання бруду або мікротріщини. Я з такою бідою вже стикався, і мені вчасно підказала компанія Ventura, що потрібно просто оновити рухомі частини. Ви можете легко замовити у них крильчатка вентилятора , щоб не міняти весь дорогий агрегат у зборі. Я замінив старі зношені лопаті на нові, і вібрація зникла миттєво. Якщо ігнорувати цей симптом, то розіб’є підшипники і двигун просто згорить від перегріву. Обов’язково регулярно очищуйте техніку, а якщо бачите деформацію — одразу ставте нові комплектуючі. Це набагато дешевше, ніж потім купувати повністю новий вентилятор.

0