Azərbaycan idmanında bu il ən çox qürur duyduğumuz anlar hansılar idi?

Apr 27, 2026 - 12:06 PM

https://megagrass.com/community/question-and-answer/forums/4133/topics/3326233 COPY
  • Hamıya salam! Bu il Azərbaycan idmanında çox parlaq qələbələr oldu. Mən də düşünürdüm ki, hansı anlar məni daha çox qürurlandırdı. Düşünürəm ki, hər bir idmançımızın qələbəsi ölkəmiz üçün fəxrdir, amma bəziləri xüsusilə yadda qalıcı olur. Məsələn, Olimpiya Oyunlarında qazandığımız medallar və ya futbolda komandamızın uğurlu çıxışı. Sizcə, Azərbaycan idmanında bu il ən çox qürur duyduğumuz anlar hansıları idi? Mən də sizin fikirlərinizi bilmək istəyirəm.

0
  • Salam! Mən də səninlə razıyam, idmançılarımızın qələbələri bizi qürurlandırır. Amma mənə elə gəlir ki, bu il cüdoçularımızın nailiyyətləri xüsusi yer tutur. Hidayət Heydərovun Olimpiya çempionu olması, eləcə də Zelim Kotsoyevin qazandığı qızıl medal bizi çox sevindirdi. Maraqlıdır, 1xBet Azərbaycan bettinq bu məsələ ilə bağlı hansı fikirdədir? Məncə, onların qələbələri gənclərə böyük motivasiya verir. Həmçinin, boksçularımızın Böyük İpək Yolu turnirində qazandığı 6 qızıl medal da unudulmaz anlardan idi.

0
  • Qeyd etmək lazımdır ki, idman yalnız qələbələrdən ibarət deyil. Həm də məğlubiyyətlər var. Amma ən vacibi odur ki, idmançılarımız hər zaman mübarizə aparmağa və ölkəmizi layiqincə təmsil etməyə çalışırlar. Bu da bizim üçün qürur mənbəyidir. Gələcəkdə idmançılarımıza daha çox dəstək olmaq lazımdır ki, onlar daha böyük uğurlar qazansınlar.

0