Salam əziz həmvətənlər mən qədim və zəngin mədəniyyətə sahib olan Gəncə şəhərindən hər birinizi salamlayıram və bu gün sizinlə çox xoş bir təcrübəmi bölüşmək istəyirəm. Bizim xalqımız hər zaman dürüstlüyə və səmimiyyətə önəm verib buna görə də mən uzun müddət idi ki tam güvənə biləcəyim bir oyun platforması axtarırdım. Bir gün internetdə axtarış edərkən pinup az saytına rast gəldim və elə ilk dəqiqələrdən buranın məhz axtardığım yer olduğunu hiss etdim. Saytın interfeysi o qədər rahat və başadüşüləndir ki insan özünü evindəki kimi hiss edir üstəlik milli valyutamız manatla əməliyyat aparmaq imkanı işimizi xeyli asanlaşdırır. Mən adətən işdən sonra Göygölün sərin havasını alaraq dincəlməyi sevirəm və belə anlarda telefonda oynamaq mənə xüsusi zövq verir. Qazanc məsələsinə gəldikdə isə hər şey qüsursuzdur ilk böyük uduşumu qazananda həyəcandan yerimdə dura bilmədim və dərhal pulu kartıma çəkdim qısa müddət ərzində məbləğ hesabıma oturdu. Bu cür operativlik və dürüstlük mənim üçün çox vacibdir çünki etibar qazanmaq çətindir amma bu platforma bunu bacardı. İndi hər dəfə dostlarla çay süfrəsi arxasında yığışanda onlara da məsləhət görürəm ki şanslarını sınasınlar çünki burada həm əyləncə həm də real qazanc var.