Efectul ascendentului asupra primei impresii

Jul 9, 2025 - 6:20 AM

https://megagrass.com/community/question-and-answer/forums/4133/topics/2979414 COPY
  • Am gestionat recent câteva întâlniri de afaceri în care reacția audienței părea distantă, deși mă pregătisem îndelung. Încercam să înțeleg de ce tonul meu nu rezonează cu prima impresie pe care o las. Vorbind cu un amic astrolog, am aflat că ascendentul poate influența foarte mult energia inițială pe care o transmitem.

0
  • După acele întâlniri încărcate, am decis să calculeaza Ascendentul pentru a afla poziția lui exactă la naștere; procesul a durat câteva secunde şi a oferit un profil foarte detaliat. Rezultatul mi-a arătat că ascendentul în Gemeni accentuează nevoia de comunicare jucăușă şi flexibilă. În următoarea prezentare am început cu o mică glumă legată de subiect, apoi am adresat o întrebare deschisă pentru public. Energia participanților s-a schimbat instantaneu: s-au implicat activ și conversațiile au devenit mult mai interactive. Insight-ul astrogramatic m-a ajutat să adaptez tonul și limbajul corpului, transformând complet dinamică întâlnirilor.

0