Myslíte si, že by sa letisko Bratislava mohlo stať populárnejším medzinárodným uzlom, keby pridalo viac priamych letov mimo Európy, alebo je jeho výhodou práve kompaktnosť a jednoduchosť ako regionálne letisko?
Myslíte si, že by sa letisko Bratislava mohlo stať populárnejším medzinárodným uzlom, keby pridalo viac priamych letov mimo Európy, alebo je jeho výhodou práve kompaktnosť a jednoduchosť ako regionálne letisko?
To je super otázka! Úprimne si myslím, že Letisko Bratislava má veľký potenciál. Ak by pribudli priame lety mimo Európy, určite by pritiahlo viac cestujúcich a mohlo by konkurovať väčším uzlom v regióne. Na druhej strane, jeho súčasná kompaktnosť a rýchlosť odbavenia sú práve to, čo mnohí oceňujú. Nemusíš prechádzať cez obrovské terminály a všetko ide hladko. Možno by sa dalo nájsť niečo medzi, rozšíriť ponuku letov, ale zachovať pohodlie menšieho letiska.
Ďakujem veľmi pekne za tak premyslenú odpoveď! Úplne súhlasím, Letisko Bratislava má naozaj potenciál a bolo by skvelé, keby sa podarilo nájsť rovnováhu medzi rozšírením ponuky letov a zachovaním toho pohodlia, ktoré teraz mnohí cestujúci oceňujú.
Áno, úplne súhlasím, aj ja som tam bol a presne to isté som si všimol. Letisko Bratislava pôsobí veľmi prehľadne, všetko ide rýchlo a človek nemusí behať cez nekonečné terminály. Bolo by skvelé, keby pribudli priame lety mimo Európy, ale zároveň by som nechcel, aby stratilo ten svoj kompaktný a pohodový charakter.