Možnosti rozvoja a nové linky

Jun 23, 2025 - 12:12 PM

https://megagrass.com/community/question-and-answer/forums/4133/topics/2979083 COPY
  • Myslíte si, že by sa letisko Bratislava mohlo stať populárnejším medzinárodným uzlom, keby pridalo viac priamych letov mimo Európy, alebo je jeho výhodou práve kompaktnosť a jednoduchosť ako regionálne letisko?

0
  • To je super otázka! Úprimne si myslím, že Letisko Bratislava má veľký potenciál. Ak by pribudli priame lety mimo Európy, určite by pritiahlo viac cestujúcich a mohlo by konkurovať väčším uzlom v regióne. Na druhej strane, jeho súčasná kompaktnosť a rýchlosť odbavenia sú práve to, čo mnohí oceňujú. Nemusíš prechádzať cez obrovské terminály a všetko ide hladko. Možno by sa dalo nájsť niečo medzi, rozšíriť ponuku letov, ale zachovať pohodlie menšieho letiska.

0
  • Ďakujem veľmi pekne za tak premyslenú odpoveď! Úplne súhlasím, Letisko Bratislava má naozaj potenciál a bolo by skvelé, keby sa podarilo nájsť rovnováhu medzi rozšírením ponuky letov a zachovaním toho pohodlia, ktoré teraz mnohí cestujúci oceňujú.

0
  • Áno, úplne súhlasím, aj ja som tam bol a presne to isté som si všimol. Letisko Bratislava pôsobí veľmi prehľadne, všetko ide rýchlo a človek nemusí behať cez nekonečné terminály. Bolo by skvelé, keby pribudli priame lety mimo Európy, ale zároveň by som nechcel, aby stratilo ten svoj kompaktný a pohodový charakter.

0